uw mandje

Hoe essentieel is koffie voor jouw publieke organisatie?

18 Maart 2021

Wat zou de publieke sector zijn zonder koffie? Wat zouden jouw werknemers zijn zonder koffie? Ontdek Oké Koffie: een heerlijke smaak, altijd beschikbaar en met enorm veel aandacht voor een zuinig productieproces, upcycling en recycling. Dat is exact wat koffie moet zijn. 

 

Ambachtelijke koffiebranderij

 

In onze Belgische ambachtelijke koffiebranderij selecteren en mengen we sinds 1991 zorgvuldig en duurzaam bonen om uitgebalanceerde koffiemelanges samen te stellen. Geniet dankzij slow manufacturing van een volle, evenwichtige en consistente smaak. Met een uitgebreid aanbod aan bonen, gemalen koffie, cups en pads kies je de koffie die je wilt, wanneer je maar wilt.

 

Lekkere koffie kan ook duurzaam zijn

 

Bij Oké Koffie personaliseren we jouw koffie. Proef en laat ons weten welke je verkiest. Dan zorgen wij voor de koffie die jij het lekkerst vindt. Onze koffie is niet enkel lekker, maar ook duurzaam. Tijdens ons productieproces mikken we op duurzaam én zuinig. Ook ons transport gebeurt CO2-vriendelijk. De afstand tussen onze branderij en jouw koffiebreak is kort, alsook de afstand die we moeten overbruggen om jou van dienst te zijn.

 

Upcycling van koffie

 

We geloven enorm in upcycling. De koffievliezen van de boon die achterblijven na het brandproces worden gebruikt voor tal van toepassingen zoals pellets voor kachels, als brandstof voor de biomassacentrale en isolatie voor dakpannen.

 

Fairtrade koffie

Binnen ons gamma vind je ook Fairtrade koffie terug. Koffie gebrand met liefde voor de natuur en voor de werkomstandigheden van de lokale koffieboer. 

 

Waarom Oké Koffie?

Nog wat extra overtuigingskracht nodig? 

 
  • Gegarandeerde levering

  • Minder verpakking, meer kwaliteit 

  • Gepersonaliseerde smaakprofielen 

  • Traditie van bij ons, sinds 1873

  • Slow manufacturing 

 

Heerlijke koffie voor je werknemers

Geef je werknemers de koffie die ze verdienen. Wist je dat 88% van de werknemers hun werk én werkgever meer appreciëren als die werkgever zorgt voor lekkere koffie? Laten we een afspraak plannen en jouw zorgverleners écht lekkere koffie bezorgen.

Deel dit bericht: