uw mandje

Wat zou uw onderneming zijn zonder koffie?

9 Juni 2021

De ene is al wat meer koffieverslaafd dan de andere. Maar wat vast staat, is dat er grote paniek uitbreekt op de werkvloer als de koffie op is of als de koffiemachine kapot is. Hoe vermijdt u dat? Door voor Oké Koffie te kiezen! 

 

Geen koffie? Sfeer weg!

Werknemers zijn zodanig gesteld op hun koffie, dat ze wel eens heel slechtgezind kunnen worden als de koffie op is. U zorgt er dus maar beter voor dat er koffie is, én nog het liefste lekkere. Want die koffie-ervaring van thuis nemen werknemers maar al te graag mee naar hun bureau

 

Meeting? Koffie als opener!

We zijn het maar al te gewoon om aan bezoekers te vragen: “Iets om te drinken?” Water wordt vaak gekozen, maar absoluut niet zo veel als koffie. Met Oké Koffie bent u er zeker van dat hun kopje koffie hen zal smaken.

 

Kies de koffie die u wilt

Oké Koffie betekent heerlijke koffie, altijd aangevuld wanneer u dat wilt. Via onze shop selecteert u wat u wilt, wanneer u het wilt. Verkiest u koffiebonen, gemalen koffie, koffiepads of liever koffiecups? Sterke of subtiele koffie, met extra cafeïne of net zonder? Kies wat u wilt, wij zorgen voor de levering. Wenst u daar een gepaste koffiemachine bij? Aan u de keuze. 

 

Heerlijke koffie in uw onderneming? 

Surf naar onze shop. Maak uw keuze uit koffiebonen, gemalen koffie, cups geschikt voor Nespresso machines, pads voor Dolce Gusto koffiemachines of filterkoffie. 

 

Deel dit bericht: