uw mandje

From coffee to business

Oké Koffie is een Belgische ambachtelijke koffiebranderij die sinds 1873 zorgvuldig bonen selecteert en mengt om uitgebalanceerde koffiemelanges samen te stellen. Ons 100% Belgisch familiemerk brengt u koffie, zoals het altijd zou moeten zijn.

Fairtrade koffie

Koffie gebrand met liefde voor de natuur en voor de werkomstandigheden van de lokale koffieboer.

Met koffiemachine

Fan van onze koffie, maar nog geen koffiemachine? Wist u dat u bij ons het volledige pakket kunt verkrijgen? Wij komen de JURA- of ANIMO-koffiemachine leveren én installeren. Ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Duurzaam, van boon tot kop

Bij Oké Koffie geloven we dat duurzaamheid verder gaat dan alleen onze productiemethoden, het omvat de hele keten van boon tot kop.

Hypermodern machinepark

Van energie-efficiënte roostermachines tot geavanceerde verpakkingsapparatuur met een kleinere ecologische voetafdruk, we zetten alles in het werk om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Zuinig productiesysteem

Zonnepanelen en een verminderd water- en stoomgebruik dragen bij tot een zuinig en

duurzaam productieproces.

CO2-vriendelijk transport

De afstand tussen onze branderij en uw koffiebreak is kort, alsook de afstand die we moeten overbruggen om u van dienst te zijn.

Recycling & upcycling van koffie

Onze flowpack verpakkingen zijn 100% recycleerbaar. We halen ze na gebruik op om uw afvalberg te verminderen. Ook het gruis van de koffie halen we op bij de volgende levering, om het te hergebruiken als compost, zeep, inkt ... Ook de koffievliezen van de boon worden opnieuw gebruikt voor bijvoorbeeld isolatie voor dakpannen. 

Bonen_BG

Koffie, met of zonder koffiemachine?

Wil u onze koffie in uw bedrijf aanbieden? Had u daar graag een koffiemachine bij gehuurd? Om uw persoonlijk voorstel te optimaliseren, vragen we u kort om wat extra info.Uw gegevens

Bedrijf